Feiten en cijfers

Bèta-gamma

Wil je weten hoeveel studenten er jaarlijks met de opleiding starten, hoeveel uur je college hebt of wat de studenten van de opleiding vinden? Hieronder vind je de cijfers bij elkaar.

Bèta-gamma in getallen

Aantal eerstejaarsstudenten 122
Verhouding man/vrouw 68/54
Verhouding Nederlandse studenten/internationale studenten n.v.t.
Aantal contacturen per week in het eerste jaar                         20

Bron: UvA-data (2016-2017)

Hoe tevreden zijn onze studenten?

(zeer) tevreden
De studie in het algemeen 88,6%
De inhoud van de opleiding 81,1 %
De docenten van de opleiding 74,2%
Verworven wetenschappelijke vaardigheden 83,0%
De studiebegeleiding66,7 66,7%
De algemene sfeer bij de opleiding 90,6%

Bron: Nationale Studentenenquete (NSE) 2016

Studie in Cijfers

De studiebijsluiter Studie in Cijfers is gemaakt door Studiekeuze123 in opdracht van OCW op basis van verschillende bronnen en geeft een beknopt beeld van hoe een opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere universiteiten.

Op studiekeuze123.nl/doorstuderen kun je zien welke masteropleiding studenten kozen na deze bachelor. Lees ook meer  over de arbeidsmarktmogelijkheden na afronding van deze opleiding.

Published by  Faculty of Law

25 September 2017