Feiten en cijfers

Bèta-gamma

Wil je weten hoeveel studenten er jaarlijks met de opleiding starten, hoeveel uur je college hebt of wat de studenten van de opleiding vinden? Hieronder vind je de cijfers bij elkaar.

Bèta-gamma in getallen

Aantal eerstejaarsstudenten 116
Verhouding man/vrouw 50/50
Verhouding Nederlandse studenten/internationale studenten n.v.t.
Aantal contacturen per week in het eerste jaar                         18

Hoe tevreden zijn onze studenten?

(zeer) tevreden
De studie in het algemeen 4.2 / 5
De inhoud van de opleiding 3.9 / 5
De docenten van de opleiding 3.9 / 5
Verworven wetenschappelijke vaardigheden 3.9 / 5
De studiebegeleiding 3.8 / 5
De algemene sfeer bij de opleiding 4.6 / 5

Bron: Nationale Studentenenquete (NSE) 2018

Studie in Cijfers

De studiebijsluiter Studie in Cijfers is gemaakt door Studiekeuze123 in opdracht van OCW op basis van verschillende bronnen en geeft een beknopt beeld van hoe een opleiding het doet in vergelijking met dezelfde opleiding bij andere universiteiten.

Op studiekeuze123.nl/doorstuderen kun je zien welke masteropleiding studenten kozen na deze bachelor. Lees ook meer over de arbeidsmarktmogelijkheden na afronding van deze opleiding.

Published by  Faculty of Law

9 October 2018