Voorlichting en contact

Heb je nog vragen over de studie? Neem dan contact met ons op of bezoek een van de voorlichtingsdagen.

Voorlichtingsdagen Bèta-gamma

Kennismaken met de bachelor Bèta-gamma en de universiteit doe je op de UvA Bachelordag. Wil je ontdekken of de studie echt bij je past, na de Bachelordag, word dan Student voor een dag of doe mee aan de UvA Proefstudeerweek.

Dit zijn de UvA voorlichtingsactiviteiten waar Bèta-gamma aan mee doet:

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Tijdelijke Student Service Desk (REC - gebouw E)

Studieadviseur Bèta-gamma

Met specifieke vragen over de studie kun je altijd terecht bij de Bèta-gamma studieadviseur, bereikbaar via e-mail.

Het Instituut voor Interdiscplinaire Studies

Bèta-gamma is een interdisciplinaite bacheloropleiding die ontwikkeld is door het Insituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Het IIS is het expertisecentrum van de UvA op het gebied van interdisciplinair leren en doceren. Samen met faculteiten of externe opdrachtgevers ontwikkelt het IIS nieuw onderwijs en voert dit uit.

Published by  Faculty of Science

21 March 2017