Institute for Biodiversity and Ecosystem Dynamics

Locatie en faciliteiten

De colleges van Biomedische wetenschappen worden gegeven aan de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op het Science Park Amsterdam en op het Academisch Medisch Centrum.

Science Park 904

Loading video..

Naast moderne collegezalen en laboratoria vind je hier ook computer- en studieruimtes waar je zelfstandig kunt werken. Naast studeren biedt het Science Park ook eet en drink mogelijkheden. Daarnaast bevindt het Universitair Sport Centrum (USC) van de UvA zich op dit terrein.

Als UvA-student krijg je je eigen computeraccount en opslagruimte. Op MijnUvA vind je onder andere actuele berichten uit Blackboard met studie-informatie, UvA studentenmail, student.uva.nl en het Studenteninformatiesysteem (SIS) voor je vak- en tentamenaanmeldingen. In Datanose vind je je rooster. 

Bereikbaarheid

Science Park Amsterdam ligt aan de oostelijke kant van Amsterdam in de Watergraafsmeer en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Adres: Science Park 904 | 1098 XH Amsterdam
Telefoon: 020 525 7100

Andere locaties

Ook het AMC is ook uitstekend te bereiken: station Amsterdam Holendrecht ligt voor de deur. 

Overige belangrijke locaties van de opleiding zijn het Nederlands Kanker Instituut (NKI) en Sanquin (voormalige Centraal Laboratorium van de Bloedtransfusiedienst). Deze topinstituten liggen in Amsterdam-West vlakbij trein en metro.

Published by  Faculty of Science

24 July 2017